Links

Links til andre hjemmesider ejet af "familien Bendix"

Sejlerbixen

Følgende er bare et udpluk af, hvad butikken bugner med: Bundmaling, Polish/voks, Spartelmasse, Lak, Teak olie/rens, Tære Zink, Indtræk rens, Impeller, Søkort, Nødraketter, Lommelygter, Sjækler, Blokke, Rustfrie skruer/bolte, Splitbolte, Låseringe, Spilhåndtag, El-stik240volt, Flag/flagspil, Kabeltromler, Messing ting, Kuglehaner, Skroggennemføringer, Rustfrie Spændebånd, Sejlertøj, Handsker, Varmt undertøj, Sko, Støvler, Tovværk, Malertape og Fugemasse.

FluppyHost

Mangler du en Minecraft Server? Eller kender du nogen der mangler en Minecraft Server? Så besøg FluppyHost! Lave priser, god support, hosted i Danmark og meget mere! Du kan også kontakte Rasmus, ejeren af FluppyHost for at få lavet din egen hjemmeside.

Vejr her

Ciao Italia

Ciao Italia er en specialbutik, hvor du kan købe italienske produkter af høj kvalitet.

Vi startede med lædervarer og skindtøj. Senere er der kommet et større udvalg af fødevarer og vine til. Om kort tid blænder vi op for en helt nydesignet web-butik med mulighed for at betale via Dankort.

Du kan endvidere i vort informationshjørne finde links til (næsten) alle de informationer, som du kunne have brug for til f. eks. at planlægge en rejse til Italien. Mange af siderne er selvfølgelig på italiensk, men en hel del findes også på engelsk, tysk, fransk, spansk - og dansk.

Gybel-Bendix Design

Køb håndlavede bøfformere lavet af dansk træ i Danmark. De er special-designet til at bøfferne kommer til at passe i store burger boller, og formerne laves i forskellige træ sorter, blandt andet Douglasgran, Akacie, Fyr, Eg, Bøg, Birk og Amerikansk Pæretræ